Dětské rybářské závody na Žabárně - květen 2012

V sobotu 26. 5. 2012 se uskutečnily tradiční závody pro děti do patnácti let. Jsme rádi, že slunečné počasí přivedlo na Žabárnu 95 závodníků, kteří ulovili celkem 73 kaprů.

V kategorii do deseti let se stal vítězem Teo Široký s úlovkem šesti kaprů o celkové délce 267 cm. Na druhém místě skončil Lukáš Benda se čtyřmi kapry o celkové délce 192 cm. Na třetím místě se umístil Daniel Křivánek s úlovkem tří kaprů o celkové délce 139 cm.

V kategorii od deseti do patnácti let zvítězil s úlovkem tří kaprů Adam Novák s celkovou délkou úlovku 139 cm. Na druhém místě se umístila Eliška Šlapanská, která také získala pohár pro nejúspěšnější rybářku, a to s úlovkem tří kaprů o celkové délce 138 cm. Jako třetí v této kategorii skončil Lukáš Bartoník s úlovkem dvou kaprů o celkové délce 96 cm.

Největší ryba se podařila chytit Jiřímu Kvapilovi, kapr – 53 cm. Nejmladší dvouletá rybářka Simona Rosendorfová ulovila dva kapry o celková délce 96 cm. Po udělení hlavních výher byly předány věcné ceny dalším 49 závodníkům. Ostatní závodníci, kteří neměli úspěch s rybolovem, si odnesli domů alespon něco dobrého na zub.

Za uspořádání dětských rybářských závodů děkujeme všem pořadatelům, především pak našim sponzorům kteří nám věnovali hodnotné ceny.



p. Stanislavu Opálkovi
GIFOS

pí. Daně Mosoriakové
Rybářské potřeby Ivančice

p. Liboru Slaninovi a p. Jiřímu Klocovi
Rybářské potřeby Zbýšov

firmě Betostav s.r.o Ivančice
Betostav

firmě Interdoor s. r. o. Oslavany
Interdoor

restaurace Bedna Bar Ivančice
Bedna bar

starostovi obce Nová Ves p. Ing. Dobrovolnému
Obec Nová Ves

p. Michalu Potičnému
p. Zdenku Spurnému